Panairi i parë i profesioneve

Detajet

📚Kolegji Universitar i Biznesit, si një prej institucioneve të arsimit të lartë që në përbërje të tiji ka profile profesionale, i rezervoi një hapësirë studentëve të vet për tu njohur më tepër rreth mundësive të tyre të pafundme për tregun e punës.

✅Rëndësia e profesioneve në ditët e sotme është e jashtëzakonshme. Kjo është evidente në punësimin e të rinjëve pa përfunduar këto studime profesionale.

📍Në rrugëtimin e tij #KolegjiiStudimevetëLartaProfesionale si njësi më vete e Kolegjit Universitar të Biznesit numëron mbi 90% e studentëve që kanë përfunduar atje, janë të punësuar në profesion.

✔️Zgjidhni profesionin tuaj pranë Kolegjit Universitar të Biznesit për një të ardhme të qëndrueshme!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.