Search
Close this search box.

ORGANIZOHET, KONFERENCA E VIII-të NDËRKOMBËTARE SHKENCORE NË MJEDISET E KUB

Detajet

✅Kolegji Universitar i Biznesit, mbajti sot Konferencën e VIII-të Ndërkombëtare Shkencore me temë:

“Integrimi i Sistemit të Arsimit të Lartë, Siguri dhe Progres drejt BE-së”!🇪🇺

👨‍💻👩‍💻Pjesëmarrës me punimet e tyre shkencore në këtë konferencë ishin bashkëpunëtorët dhe partnerët që Kolegji Universitar i Biznesit ka kijuar në më shumë se një dekadë që prej themelimit të tij.

📚Përveç partnerëve europianë si:
Ljubljana School of Business- VSPV, Slloveni, 🇸🇮
University of Technology and Economics, Poloni 🇵🇱,
Zagreb School of Business, Kroaci 🇭🇷,
University of Travnik, Sarajevë, Bosnja dhe Hercegovina 🇧🇦,
Universiteti i Prishtinës, Kosovë 🇽🇰,

përmes prezencës online në konferencë, pranë ambienteve të 📍Kolegjit Universitar të Biznesit ishin përfaqësuesit e stafit të Utenos Kolegija, Lituani 🇱🇹
të cilët me punimet e tyre shkencore u pritën me kuriozitet nga pjesëmarrësit.

🙏Vlerësime dhe mirënjohje për cilindo pjesëmarrës në këtë Konferencë të VIII-të të KUB.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.