Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Logo-Blue-247-89
Albanian      English

Open Lecture. Tema: ” Reforma në drejtësi. Arritjet dhe problemet ” nga avokat Idajet Beqiri

Detajet

Në datën 18 Janar 2022 në orën 12:00 është mbajtur sot pranë ambienteve të Kolegjit Univesitar të Biznesit leksioni i hapur me temë: “Reforma në drejtësi. Arritjet dhe problemet” , nga një prej avokatëve më të mirënjohur të vendit Z. Idajet Beqiri
Z. Beqiri ndau me të gjithë ne etapat e drejtësisë Shqiptare nga fillimi i viteve ‘90 (ndoshta dhe më herët) e deri në ditët e sotme. Të rëndësishme sipas tij janë reformat, sikurse ajo e Vetingut që një shoqëri të ecë përpara, por dhe problemet që mund të vijnë pas saj.
Theksi u vendos tek studentët e Drejtësisë dhe profili profesional Asistent i Lartë Ligjor, në mënyrë që zgjidhja të jetë e menjëhershme me dijet e përfituara.

Pjesëmarrës në këtë takim ishin studentët dhe stafi akademik i KUB.

#10vjetkub!
#10vjetcilësi!
#10vjetdije!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.