Search
Close this search box.

Open Day ” Statusi aktual i marrëdhënieve midis Shqipërisë dhe BE-së në kuadër të hapjes së negociatave për anëtarësim”

Detajet

Ditën e premte dt. 19 shkurt, Salla 201, ora 11:00 në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit u zhvillua një leksion i hapur me temë “Statusi aktual i marrëdhënieve midis Shqipërisë dhe BE-së në kuadër të hapjes së negociatave për anëtarësim”, ku i ftuar ishte Dr. Vladimir LAME – Studiues i Marrëdhënieve Ndërkombëtare. Ky takim kishte në fokus procesin e integrimi të Shqipërisë në Bashkimin Evropian, kushtet të cilat vendi ynë duhet të plotësojë dhe rruga që ka ndjekur Shqipëria që nga nënshkrimi i MSA-së e deri më sot. Në fund të takimit u zhvillua një debat përmes pyetjeve dhe komenteve të shumta nga studentët dhe pedagogët e pranishëm.

12728867_1725722387672222_8878468699583109415_n12744525_1725722397672221_2935807750200297230_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.