Search
Close this search box.

Një tjetër ëndërr për të tjera suksese…!

Detajet

🧑‍🎓👩‍🎓 Një tjetër ëndërr për të tjera suksese…❗️

😍 Besuat dhe ia dolët, e së bashku me ju dhe ne.

✅ Ia dolëm të formojmë brezin e ri të profesionistëve, të atyre që dinë të krijojnë raportet mirë me ekonominë dhe financat, të atyre që janë pro inovacionit e teknologjisë, që mbështesin dhe kërkojnë drejtësinë, që projektojnë politikën, e për më tepër të atyre që kujdesen e përkujdesen për zanatin dhe profesionet sepse kështu i kërkon tregu i punës.

✔️ Ia dolët për veten dhe familjen tuaj, por ia dolët edhe për ne…

📚 Ndaj të mbajmë fort raportet e krijuara dhe miqësinë e formuar dhe le t’i tregojmë brezave që do të vijnë se ne jemi këtu e do të jemi këtu, njësoj si sot, me dëshirën për t’ia dalë dhe objektivin që ia dolëm…

✅ Urime Ceremoninë e 11 të diplomimit❗️
✅ Urime për ju që ëndërruat❗️
✅ Ju ja dolët❗️

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.