Filloi sezoni i provimeve, Verë 2020 në KUB

Detajet

Ditën e sotme, datë 8 Qershor 2020 në mjediset e KUB u zhvillua provimi i parë për sezononin e provimeve “Verë 2020”.
Provimi u zhvillua në bazë të procedurave dhe rregullave të mbrojtjes dhe parandalimit të Covid-19

Suksese në provime!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.