EN/AL

Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi mbi praktikat studentore, ndërmjet Kolegjit Universitar të Biznesit dhe Kompanisë spanjolle të Hoteleri- Turizmit, “Melia Hotels International”

Detajet

Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi mbi praktikat studentore, ndërmjet Kolegjit Universitar të Biznesit dhe Kompanisë spanjolle të Hoteleri- Turizmit, “Melia Hotels International”. Për kompaninë spanjolle marrëveshja u nënshkrua nga Znj. Alessandra Tadiello, ndërsa për KUB, nga Prof.As.Dr Shpëtim Cami, Drejtor i Kolegjit të Studimeve të Larta Profesionale

Facebook
Twitter
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.