Search
Close this search box.

Momente nga provimi i diplomimit i studentëve Bachelor në Ekonomi

Detajet

Momente nga provimi i diplomimit i studentëve Bachelor në Ekonomi (Financë Kontabilitet dhe Administrim Biznesi)

 

DSC_0065DSC_0095

DSC_0089DSC_0052

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.