Search
Close this search box.

Momente nga mbrojtja e diplomës për ciklin e studimeve Bachelor në Fakultetin e Ekonomisë, KUB!

Detajet

👨‍💻👩‍💻Mbrojtja e diplomës është një nga momentet më të rëndësishme për të gjithë studentët tanë të ciklit të studimeve Bachelor në Fakultetin e Ekonomisë

✅Kurorëzimi i punës tre vjeçare në fushën e edukimit për të qenë profesionistë të vërtetë të së nesërmes në fushën e ekonomisë, kontabilitetit dhe informatikës, KUB i uron suksese të gjithë studentëve tanë.

😍Krenarë për studentët tanë!
Krenarë për arritjet e tyre!

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
📱 069 88 99 999
067 40 40 477
067 40 63 042
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

✅Lidheni të ardhmen tuaj me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT!
10 VITE SUKSES! 🎓

#kolegjiuniversitaribiznesit
#zgjidhkub
#ejanëkub

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.