Search
Close this search box.

Momente nga mbrojtja e Detyrave të Kursit në lëndën Kontabilitet Financiar

Detajet

📚Studentët e profilit Financë Kontabilitet, viti i dytë, 📊Fakulteti i Ekonomisë zhvilluan mbrojtjen e Detyrave të Kursit për semestrin e parë në lëndën Kontabilitet Financiar 

 ☑️ Suksese studentëve të KUB!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.