Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Logo-Blue-247-89
Albanian      English

Mbrojtje e praktikës profesionale (BSc, FE)

Detajet

Pas përfundimit me sukses të praktikës profesionale, studentët e vitit III Bachelor në Ekonomi iu nënshtruan komisioneve të ngritura për mbrojtjen e praktikave profesionale.

Midis të tjerash, studentët njohën anëtarët e komisionit me detyrat dhe aftësitë e arritura gjatë muajëve të praktikës.

Ajo që vlen për t’u përmendur është se, disa nga studentët tashmë do të jenë pjesë e pandarë e këtyre kompanive por jo më si praktikantë, por si të punësuar.

Suksese!

DSC_0095DSC_0117

DSC_0080DSC_0088

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.