Mbrojtja e punimeve të diplomave të studentëve Master (FE)

Detajet

Pas mundit dhe sakrificës , studentët e programit Master në “Menaxhim Biznesi’ dhe “Kontabilitet Financë” në Fakultetin e Ekonomisë, sot kurorëzuan me sukses përpjekjen e tyre dy vjeçare.

Suksese në sfidat në vijim!

 

DSC_0244DSC_0326DSC_0340DSC_0347

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.