EN/AL

Mbrojtja e praktikës profesionale nga studentët e Fakultetit të Drejtësisë

Detajet

Dikur një ëndërr dhe sot realitet! Momente nga prezantimi dhe mbrojtja e praktikës profesionale përpara komisionit të posaçëm të ngritur nga Fakulteti i Drejtësisë. Sot studentët e programeve të studimit Drejtësi dhe E Drejtë Biznesi finalizuan punën 3 vjeçare duke ardhur në momentin e ballafaqimit me kushtet dhe tregun e punës. Të motivuar dhe të buzëqeshur ata kaluan një hap të rëndësishëm gjatë studimeve Bachelor.

Duke i falenderuar për besimin që na dhanë në këto 3 vite, ju urojmë suksese të mëtejshme në rrugën e dijes!

Lidheni të ardhmen tuaj me Kolegjin Universitar të Biznesit

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

WeCreativez WhatsApp Support
Qëndra jonë e shërbimit do tju përgjigjet në cdo moment, mjafton të na shkruani

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.