EN/AL

Mbrojtja e praktikave profesionale (FE)

Detajet

Sot, studentët e ciklit Master të Fakultetit të Ekonomisë zhvilluan mbrojtjen e praktikave profesionale përballë komisioneve të ngritura posaçërisht.

Studentët e dy programeve të studimit “Kontabilitet Financë” dhe “Menaxhim Biznesi” e zhvilluan paralelisht mbrojtjen e praktikës profesionale, duke ju nënshtruar pyetjeve të ndryshme nga komisionet përaktëse.

Pas verifikimit të dosjeve të studentëve si dhe testimit të njohurive të mara gjatë kryerjes së praktikës, studentët tashmë kanë të drejtë të hyjnë në fazën e dytë, ajo e mbrojtjes së diplomës!

Suksese!

DSC_0130DSC_0187DSC_0213DSC_0214

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

WeCreativez WhatsApp Support
Qëndra jonë e shërbimit do tju përgjigjet në cdo moment, mjafton të na shkruani

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.