Search
Close this search box.

Mbrojtja e praktikave në KUB

Detajet

✅ Momente nga mbrojtja e praktikës për studentët e ciklin të studimeve Master tek Fakulteti i Ekonomisë dhe Drejtësisë & Shkencave Politike, mbajtur pranë mjediseve të Kolegjit Universitar të Biznesit

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Gjergj Legisi, nr. 24, Laprakë, Tiranë.

📱 069 88 99 999
067 40 40 477

📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.