Mbrojtja e diplomave/provimi (Bachelor, Drejtësi)

Detajet

Mbrojtja e diplomave/provimi (Bachelor, Drejtësi)

Sot studentët e ciklit Bachelor në Fakultetin e Drejtësisë finalizuan punën 3 vjeçare, duke prezantuar punimet/provimet e tyre përballë komisionit të posaçëm.

Urime dhe sukses të mëtejshme të dashur studentë!

DSC_0120DSC_0122

DSC_0138DSC_0162

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.