Mbrojtja e diplomave në Fakultetin e Drejtësisë, sezoni vjeshtë 2019

Detajet

Në mjediset e KUB-it në datën 24 Shtator 2019 u zhvillua procesi i mbrojtjes së diplomave për studentët e ciklit Master në programet “E Drejtë Penale” dhe “E Drejtë Civile & Tregtare” në sezonin e vjeshtës 2019.

Suksese!

DSC_0368 - Copy

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.