Search
Close this search box.

Mbledhje e Senatit Akademik në KUB

Detajet

Ditën e martë, datë 12.05.2020 në mjediset e KUB u mbajt mbledhja e radhës së Senatit Akademik.
Rendi i ditës kishte në fokus:
– Diskutimi dhe miratimi i Projekt Vendimit, për miratimin e rregullores “Mbi veprimtarinë akademike dhe jo akademike në KUB, për parandalimin e pandemisë Covid19.
– Diskutimi dhe miratimi i planit të masave për mbylljen e vitit akademim 2019-2020, sipas urdhërit të MASR-së, nr. 104, datë 30.04.2020 “Për marrjen e masave për mbylljen e vitit akademikpër shkak të fatkeqësish natyrore të Covid19
– problematika të ndryshme, etj.

Mbledhja e senatit u zhvillua në respektim të masave parandaluese siç është ruajtja e distancës, përdorimi i dorezave, masakave, etj.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.