Mbledhje e Senatit Akademik në KUB

Detajet

Ditën e Enjte, datë 17.09.2020 në mjediset e KUB u mbajt mbledhja e radhës së Senatit Akademik.

 

Mbledhja u zhvillua sipas rendit te ditës, pati diskutime konstruktive dhe strategjike si dhe marrjen e masave për vitin e ri akademik 2020-2021.

 

Mbledhja e senatit u zhvillua në respektim të masave parandaluese siç është ruajtja e distancës, përdorimi maskave, etj.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.