Search
Close this search box.

Mbledhja e senatit akademik në KUB

Detajet

Ditën e djeshme, E Martë datë 20.10.2020 në mjediset e KUB u mbajt mbledhja e radhës së Senatit Akademik.

Mbledhja u zhvillua sipas rendit të ditës.
 
Pati diskutime konstruktive dhe strategjike si dhe marrjen e masave në kuadër të pandemisë për vitin e ri akademik 2020-2021.
 

Mbledhja e senatit u zhvillua në respektim të masave parandaluese siç është ruajtja e distancës, përdorimi maskave, etj.

 

[ngg src=”galleries” ids=”3″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″] 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.