Search
Close this search box.

Mbledhja e përbashkët online midis Qeverisë Studentore (QS) dhe drejtuesëve të KUB

Detajet

Momente nga mbledhja e përbashkët online midis Qeverisë Studentore (QS) dhe drejtuesëve të KUB 🏢🌐
Tematika e takimit ishte e përqëndruar në procesin mësimor, ku studentët u njohën me vazhdimin e procesit mësimor online, procesin e provimeve, praktikat profesionale si dhe diplomimet për studentët që përfundojnë studimet këtë vit akademik.
Gjithashtu, përfaqësuesit e QS i njohën drejtuesit me eksperiencën e re që po kalojnë, atë të mësimit online, shqetësimet e tyre sesi do të mbyllet ky vit akademik, etj.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.