Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Logo-Blue-247-89
Albanian      English

Maturantët e Gjimnazit “Qemal Stafa” në KUB

Detajet

Sot, Kolegji Universitar i Biznesit pati kënaqësinë të mirëpres një grup maturantësh nga Gjimnazi “Qemal Stafa”, Tiranë.
Maturantët, pasi u njohën me mjediset dhe facilitetet që KUB ofron, më pas u bënë pjesë e një takimi me profesorë, të cilët i informuan rreth ofertës akademike, mundësive dhe risive që KUB ofron këtë vit.

KUB fton të gjithë maturantët të bëhen pjesë e vizitave në institucion për t’i prekur nga afër mundësitë e studimit që ne ofrojmë.

Ju mirpresim!

59849825_2391751157736005_6580531548406153216_n60069988_2396305923947195_2051829104205889536_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.