Search
Close this search box.

Marrëveshja, KUB-Bashkimi i Prodhuesve Shqiptarë

Detajet

Nënshkruhet Marrëveshja e Bashkëpunimit mes Kolegjit Universitar të Biznesit dhe Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë!🤝
 
Marrëveshja konsiston në krijimin e një platforme dialogu dhe bashkëpunimi mes KUB dhe Prodhuesve Shqiptarë me qëllim nxitjen e inovacionit dhe punësimin në Shqipëri e cila përfshin:
 
🔹Praktikat e studentëve
🔹Panairet e punësimit dhe trajnimi i Stafeve
🔹Përmirësimi i Kurrikulave dhe i programeve sipas kërkesave të tregut të punës
🔹Partnerë në Projekte e Studime
🔹Nxitje e Inovacionit dhe digjtalizimi
 
[ngg src=”galleries” ids=”34″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]
 
📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.