Search
Close this search box.

Konkursi Letrar & Artistikë

Detajet

Momente nga Konkursi Letrar & Artistikë, i cili u mbajt, ditën e mërkurë, datë 11 Dhjetor 2019 me rastin e 75-vjetorit të Çlirimit të Shqipërisë (i planifikuar në datat 26-27 Nëntor 2019).
Disiplinat e konkursit ishin në:
– Poezi;
– Ese & tregime
– Pikturë & fotografi
– Punime me dorë.
Të shumtë ishin pjesëmarrësit me punime në këtë konkurs por ata që spikatën me punimet e tyre dhe u shpallën fitues ishin:
– Në disiplinën e esesë, studentja Elda Aga;
– Në disiplinën e poezisë, studentja Aleksia Daja;
– Në disiplinën e punimeve me dorë, studentja Etleva Bici;
– Në disiplinën e pikturës, studentja Xhoana Gjunga.

Punimet në disiplinën letrare u vlerësuan nga poeti Z. Demir Gjergji. Ndërsa punimet në fushën artistike na pedagogu Dr. Ardi Bezo.

KUB falenderon ideatorin e këtij konkursi, Dr. Jaup Zenuni, studentët pjesëmarrës dhe poetin e mirënjohur Z. Demir Gjergji

Faleminderit dhe ju ftojmë të bëheni pjesë në konkursin e radhës “Kërkimi im fillon këtu”

Suksese!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.