Listat e aplikantëve fitues të Raundit I në Kolegjin Universitar të Biznesit!

Detajet

Listat e aplikantëve fitues të Raundit I në Fakultetin e Ekonomisë në KUB!

Për më tepër informacion klikoni: http://kub.edu.al/sq/listat-e-aplikanteve-fitues-te-raundit-i-ne-fakultetin-e-ekonomise-ne-kub/

Listat e aplikantëve fitues të Raundit I në Fakultetin e Drejtësisë në KUB!

Për më tepër informacion klikoni: http://kub.edu.al/sq/listat-e-aplikanteve-fitues-te-raundit-i-ne-fakultetin-e-drejtesise-ne-kub/

Listat e aplikantëve fitues të Raundit I në Kolegjin e Studimeve të Larta Profesionale në KUB!

Për më tepër informacion klikoni:  http://kub.edu.al/sq/listat-e-aplikanteve-fitues-te-raundit-i-ne-kolegji-i-studimeve-te-larta-profesionale-ne-kub/

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.