Search
Close this search box.

Leksioni i hapur ne KUB mbajtur nga  Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale Z. Besnik Dervishi

Detajet

📌 Komisioneri për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale Z. Besnik Dervishi ishte i pranishëm në ambientet e 🏫 Kolegjit Universitar të Biznesit për të mbajtur një leksion të hapur tepër interesant mbi institucionin që ai drejton.

✅ Ai përcolli tek studentët 🧑‍🎓👩‍🎓dhe stafin akademik të KUB cilat janë prioritetet e komisionerit dhe cilat ishin sfidat në fillimet e këtij pozicioni.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.