Leksioni i Hapur me të ftuarin Z. Donjet Gjoka, me temë: “Shqipëria dhe rrugëtimi i saj drejt Bashkimit Evropian“

Detajet

🗓Në datën 02 Shkurt 2022 në orën ⏱12:00 zhvillohet Leksioni i Hapur me të ftuarin Z. Donjet Gjoka, Këshilltar në Zyrën e Kryenegociatorit për Aderimin e Republikës së Shqipërisë në Bashkimin Evropian, me temë: “Shqipëria dhe rrugëtimi i saj drejt Bashkimit Evropian“🇪🇺

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.