Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Logo-Blue-247-89
Albanian      English

Leksion i hapur nga Prof. Asoc. Dr. Shpëtim Cami me temë: Misioni i Tretë i universiteteve

Detajet

📚Kolegji Universitar i Biznesit zhvillon leksionin e hapur me Prof. Asoc. Dr. Shpëtim Cami me temë:

▶️Cili është “Misioni i Tretë’ i universiteteve ❓

Sipas studimit me titull “Misioni i tretë i universitetit: një rishikim sistematik i literaturës mbi potencialet dhe kufizimet” të autorëve
Lorenzo Compagnucci dhe Francesca Spigarelli, dhjetor 2020 me 134 referenca studimesh që përfshijnë periudhën 2004-2019 :

▶️ Misioni i Tretë përfaqëson misionin ekonomik dhe social të universitetit dhe kontributin e tij për komunitetet dhe territoret.

📘Gjithashtu u zhvillua promovimi i librit
me titull “Dinamikat komplekse të
hapësirave të lirisë” i cili ishte fokusi i i takimit me studentët dhe stafin akademik të KUB

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.