Search
Close this search box.

Leksion i Hapur nga  Dr. Ridvan Peshkopia, lektor i Metodave Kërkimore në Universitetin për Biznes dhe Teknologji, Kosovë

Detajet

☑️ Në ambientet e Kolegjit Universitar të Biznesit ishte i ftuar në një leksion të hapur Dr. Ridvan Peshkopia, lektor i Metodave Kërkimore në Universitetin për 💻 Biznes dhe Teknologji, Kosovë🇽🇰

🥰 Z. Peshkopia ndau me studentët dhe stafin e KUB mbi një studim 📉që ai vetë kishte bërë midis liderve amerikanë dhe rezultatet e studimit të dala nga të anketuarit. 

☺️Leksioni ngjalli debate dhe diskutime midis studenteve dhe Z. Peshkopia

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.