EN/AL

Leksion i Hapur “Menaxhimi i Projekteve” nga Z. Ilir PILKU

Detajet

 

Pranë ambientve të Kolegjit Universitar të Biznesit u zhvillua leksioni i hapur me vitin e tretë Bachelor për modulin Menxhimi i Projekteve.

I ftuar në këtë takim ishte eksperti Z.Ilir PILKU, me një veprimtari profesionale mjaft të pasur, me eksperiencë në fushën e menaxhimit dhe koordinimit të projekteve.

Kolegji Universitar i Biznesit si gjithonë ju mundëson studentëve risi zhvillimore në kuadër të dinamizmit për një proces mësimor sa më efiçent.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

WeCreativez WhatsApp Support
Qëndra jonë e shërbimit do tju përgjigjet në cdo moment, mjafton të na shkruani

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.