Search
Close this search box.

Leksion i hapur me Z.Tomi Kallanxhi

Detajet

Tomi Kallanxhi ishte sot pjesë e një leksioni të hapur, i cili tërhoqi jo vetëm vëmendjen e studentëve por dhe të pedagogëve të KUB.
“Si të lexojmë numrat në marketingun dixhital” ishte kjo tema e këtij leksioni të hapur, ku Z. Kallanxhi na njohur sesi mund të ndërtojmë një strategji marketingu/fushatë të suksesshme në marketingun dixhital.
Leksioni u ndoq me mjaft interes nga disa studentë të programit Informatikë Ekonomike dhe Administrim Biznesi, të cilët u njohën sesi mund të rrisim të ardhurat tona nëpërmjet përdorimit të kanaleve të komunikimit online si web, social media, etj.
Takimi u mbyll mes shumë pyetjesh dhe interesimesh nga ana e studentëve dhe pedagogëve të KUB.

Duke falënderuar Z. Kallanxhi për këtë leksion me vlerë, ju ftojmë të bëheni pjesë e axhendës së takimeve të tjera në vijim…

tomi 3 tomi

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.