Search
Close this search box.

Leksion i hapur me temë “Diversiteti Rom, si vlerë kulturore Shqiptare”

Detajet

Në vijim të aktiviteteve të  larmishme në kuadër të “Muajit të Evropës”, sot në datë 07.05.2015 pranë Akademisë Profesionale të Biznesit, u zhvillua një leksion i hapur me temë “Diversiteti Rom, si vlerë kulturore Shqiptare”, ku lektor i ftuar ishte Z. Bledar TAHO, nga Instituti i Kulturës Rome në Shqipëri. 11425249_1604909656430674_6826958271518982853_nNë këtë bashkëbisedim, ndër të tjera, u vendos theksi se Diversiteti në kulturë, por mbi të gjitha uniteti në qytetarì, e bën qytetarin e sotëm evropian të jetë shumëdimensional në mënyrën e tij të të menduarit dhe të vepruarit. Qytetarì do të thotë pavarësi mendimi, e në të njëjtën kohë, respekt për pikëpamjet e të tjerëve. Të ndryshëm por të bashkuar në qytetari na bën të ndihemi Evropianë! Gjithashtu, studentët e Vitit të parë të drejtësisë, prezantuan para auditorit një punim me temë “Dinamika dhe procesi i zgjerimit të Bashkimit Evropian”.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.