Leksion i hapur me Pedagogun e lëndës e Drejta Europiane, Z. Dorian Leka

Detajet

Në kuadër të aktiviteteve të “Muajit të Evropës”, sot më datë 5 maj në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit u zhvillua leksion i hapur me Pedagogun e lëndës e Drejta Evropiane, Z. Dorian Leka.

11182079_1592196617701978_3817245473018807041_n11205170_1592710347650605_518278497903583203_n

Ajo çka e bëri dhe më të veçantë dhe tërheqës leksionin, ishte formati i tij interaktiv në formën e një loje – fjalëkryqi duke gërshetuar aspektin e njohjeve teorike me dimensionin social të edukimit ndërveprues. Studentët pjesëmarrës të ndarë në grupe pune zgjidhën dhe një fjalëkryq që lidhej me tematikën e lëndës e drejta evropiane. Ndërsa në fund studentët e vitit të dytë të Fakultetit të Drejtësisë sollën një prezantim që kishin përgatitur mbi Traktatin e Lisbonës.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.