Search
Close this search box.

Leksion i Hapur me me Z. Artan Gjergji – CEO i Bursës Shqiptare….

Detajet

Momente nga takimi me Z. Artan Gjergji – CEO i Bursës Shqiptare dhe Titujve ALSE sh.a, i cili mbajti një leksion interesant me temë “Bursa e Shqipërisë si mundësi alternative investimi në Shqipëri”. Leksioni u ndoq me shumë interes nga studentë, profesorë si dhe të ftuar të tjerë nga jashtë institucionit.
Në përfundim të takimit Z. Gjergji ju përgjigj dhe një sërë pyetjesh nga studentët, të cilët treguan interes për këtë mundësi që ofron bursa shqiptare.
Faleminderit Z. Artan Gjergji për kohën dhe leksionin që ndatë me ne! 

 

31727757_2122850024626121_4227477442631041024_n31740035_2122849997959457_5334338223306964992_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.