EN/AL

Leksion i hapur me Dr. Enriko CEKO, ”Si të kërkosh punë”

Detajet

Në vijim të aktiviteteve të shumta në kuadër të “Muajit të Evropës”,11205170_1592710347650605_518278497903583203_n datë 11 maj në mjediset e Akademisë Profesionale të Biznesit u zhvillua një leksion i hapur “Si të kërkosh punë”, i cili u mbajt nga Dr. Enriko Ceko. Në këtë leksion ku pati një interesim të madh si nga studentët por dhe nga anëtarë të stafit të Fakultetit të Ekonomisë, u diskutua mbi rëndësinë e politikave të punësimit në Shqipëri si dhe për mënyrën e kërkimit dhe ndërtimit të profilit të karrierës të të rinjve të diplomuar në përballjen e tyre me kërkesat dhe situatat e tregut të punës sot.

Facebook
Twitter
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.