Search
Close this search box.

Leksion i hapur mbi punësimin e studentëve të KUB nga TSTS GROUP

Detajet

🗣Leksion i hapur për të gjithë studentët e Kolegjit Universitar të Biznesit nga një prej kompanive më të mëdha të punësimit në vend siç është ✅ TSTS Group.

✔️ Pjesë e këtij leksioni të hapur ishte dhe ish studentja jonë Alumni e Fakultetit të Ekonomisë Hortencia Zalla, tashmë e punësuar pranë TSTS Group.

▶️ Në takimin e mbajtur paraprakisht me drejtues të Kolegjit Universitar të Biznesit dhe përfaqësues nga bordi i crecerave (anijeve), u hodhën hapat e parë për një marrëveshje bashkëpunimi mes palësh.

⚪️ Qëllimi është punësimi i menjëhershëm i studentëve që dalin nga dyert e KUB drejt dhe në profesionin e tyre.

📚 Kolegji Universitar i Biznesit përqafon dhe mirëpret çdo iniciativë të bizneseve të ndryshme për punësimin e studentëve tanë!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.