Search
Close this search box.

Leksion i Hapur mbi informimin e studentëve të Studimeve të Larta Profesionale për praktikat profesionale jashtë vendit

Detajet

 

Kolegji Universitar i Biznesit në vijueshmëri të mbështetjes së tij të pakushtëzuar për çdo student këtë herë në bashkëpunim me Albanian Skills, zhvilloi një orë seminari të hapur me në fokus zhvillimin e praktikave jashtë vendit për një semester për studentët e vitit të parë me profil profesional.

Studentët të cilët do përzgjidhen në bazë të plotësimit të kritereve do kenë mundësinë e një praktike prej 3 muajsh në një vend të BE-së.

Mundësi, sukses, cilësi, profesion dhe një e ardhme e sigurtë ju mirëpret në KUB!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.