Leksion i Hapur mbi informimin e studentëve të KUB për Projektin GRADUA

Detajet

Stafi i Zyrës së Projekteve dhe Kërkimit Shkencor i Kolegjit Universitar të Biznesit, zhvillojnë sot leksionin e hapur me fokus informimin e studentëve mbi Projektin GRADUA.

Asistimi dhe regjistrimi në platformë do të jenë pikat kyçe të këtij takimi, fakt ky që do i ndihmojë studentët e viteve të treta dhe jo vetëm të jenë kandidatët e denjë në kompaninë/ndërmarjen që ata interesohen.

Ju ftojmë të bëheni pjesë sot në orën 12:30, pranë Godinës A, Salla 100

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.