Leksion i Hapur “Gjuha e trupit në jetën e përditshme” nga Phd. Zendel Abedin Shehi, Maqedonia e Veriut

Detajet

Në datën 10 Dhjetor në orën 12:00 zhvillohet leksion i hapur me Partnerin e KUB nga Maqedonia e Veriut, Phd. Zendel Abedin Shehi me temë: “Gjuha e Trupit në Jetën e Përditëshme”, dhe më pas Promovimin e Librit të tij me titullinGjuha e Trupit.

Ftojmë studentët e KUB dhe stafin akademik të ndjekin këtë leksion të hapur pranë godinës B , Salla 100.

Pjesëmarrësit do të pajisen me Certifikata.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.