Search
Close this search box.

Leksion i hapur, Dr. Marsid Gupi

Detajet

Në datën 30 Prill, në ambjetet e godinës B, në KUB u zhvillua:

Leksion i hapur me temë, “Pavlefshmëria absolute dhe relative e akteve proceduriale penale”!
Procedimi penal , është një proces i cili që në fazën e celjes së hetimit dhe deri në vendimin përfundimtar, cdo fakti juridik dhe veprimi njerëzor i korrespondon një akt procedurial.

Aktet proceduriale janë garancia që respektohet kushtetuta, legjislacioni në fuqi dhe parimet e procedurës penale. Cilat akte cilësohen si akte absolutisht të pavlefshme dhe cilat akte konsiderohen relativisht të pavlefshme?

A prodhon pasoja juridike akti relativisht i pavlefshëm? A ka afate ligjore për konstatimin e tyre? Këto janë disa nga tematikat që u elaboruan nga Dr. Marsid Gupi, pedagog i Kolegjit Universitar të Biznesit në këtë leksion të hapur.

[ngg src=”galleries” ids=”23″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.