EN/AL

KUB pjesë e “Federatës Shqiptare të Sportit Universitar”

Detajet

Presidenti i Kolegjit Universitar i Biznesit pati kënaqësinë të mirëpresë në një takim Presidentin e “Federatës Shqiptare të Sportit Universitar”, Prof. Besnik Veliun dhe sekretarin e përgjithashëm, Z. Holtjon Orhani.
Në këtë takim u diskutua domosdoshmëria e forcimit të rolit të sportit në instirucionet e arsimit të lartë si dhe u dakordësua pjesëmarrja e KUB në çdo event të realizuar nga federata.

Viti ardhshëm akademik do të jetë i mbushur plotë mundësi dhe sfida për studentët tanë.

#kub #kolegjiuniversitaribiznesit #kubactivities #football #followus

 

65868414_2433085186935935_3273020917868920832_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.