EN/AL

Konferenca Ndërkombëtare në bashkëpunim me CIT

Detajet

Kolegji Universitar i Biznesit ne zhvillimin e punes Kerkimore-Shkencore dhe bashkepunimeve  me Partneret IAL-te vendase, 
 
Ju fton te merrni pjese ne aktivitetin e rradhes 
 
Konferenca Nderkombetare Shkencore me teme: “Shaping the Future: Digital Economy and Recent Technology Trends”, organizuar nga KU Canadian Institute of Technology dhe IAL-te partnere te tij ne vend dhe qe do te mbahet me date 23 Prill 2021 (online, ne platformen ZOOM).
 
Nje kontribut te rendesishem ka dhene edhe Kolegji Universitar i Biznesit ne kete bashkepunim. 
 
 
Per me shume informacion mund te klikoni ketu 
Facebook
Twitter
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.