Search
Close this search box.

Konferenca III Kombëtare Studentore

Detajet

Sot në mjediset e Kolegjit Universitar të Biznesit u mbajt Konferenca III Kombëtare Studentore.
Të pranishëm në këtë konferencë ishin dhe shumë studentë nga universitete të ndryshme shqiptare.
Konferenca u hap me fjalën përshëndetëse të Dekanit të Fakultetit të Drejtësisë, i cili shprehu përgëzimet për këtë organizim studentor. Gjithashtu, fjalë përshëndetëse u mbajt dhe nga pedagogia Dr. Matilda Meta, pedagogu Dr. Enis Fita, Kryetaria e Qeverisë Studentore Znj. Fabiola Brahimaj, si dhe nga Zv. Kryetari i Qeverisë Studentore Z. Bjorn Zotaj.
Më pas konferenca filloi normalisht me prezantimin e punimeve të cilat u vlerësuan maksimalisht nga të pranishmit në këtë konferencë.
Punimet më të mira të kësaj konference do të botohen në numrin e ri të Revistës Studentore KUBmag në muajin qershor 2019

KUB dëshiron të falënderoj Qeverinë Studentore, studentët dhe të gjithë të pranishmit në këtë konferencë.

 

60352587_2399346243643163_6844217101289259008_n 60444890_2399346183643169_5586952918164045824_n 60486056_2399345483643239_2180078768989667328_n 60704854_2399345883643199_891451231430508544_n 60860054_2399345983643189_5136368354407219200_n 60872364_2399346400309814_6012541833115074560_n

60898441_2399346593643128_4022486324404551680_n61005023_2399345500309904_1498714058956734464_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.