Search
Close this search box.

Konferenca e VII Ndërkombëtare Shkencore – KUB

Detajet

Kolegji Universitar i Biznesit organizoi, në 18 Qershor 2021, Konferencën e VII-të Ndërkombëtare me titull:
“FOKUSIMI NË TË ARDHMEN – DUKE U PËRBALLUR SË BASHKU ME BOTËN POST COVID – 19”!
Nëpërmjet kontributit të të tre njësive kryesore të tij:
Fakultetit të Ekonomisë,
Fakultetit të Drejtësisë dhe
Kolegjit të Studimeve të Larta Profesionale.
Ky event erdhi këtë vit si një nga format e shprehjes së bashkëpunimit mes palëve nëpërmjet zhvillimit të Kërkimit Shkencor në fusha shumëdisiplinare si: ekonomia, drejtësia, arsimimi, shkencat
sociale-politike dhe studimet profesionale.
KUB falenderon të gjithë pjesmarrësit me punimet e tyre plot vlera si dhe në të njëjtën kohë Partnerët në konferencë.
 
[ngg src=”galleries” ids=”43″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]
 
 
📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
Lidheni të ardhmen tuaj me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT! 🎓
10 VITE SUKSES!
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.