Konferenca e VI Shkencore Ndërkombëtare në KUB

Detajet

U mbyll me sukses Konferenca e VI Shkencore Ndërkombëtare,
Me temë: “Profesionalizmi si prioritet në Edukim, Biznes, dhe në procesin e Integrimit”.
 
Pjesë e panelit të konferencës ishin pedagogë dhe studiues të huaj, të cilët sollën eksperiencën dhe ekspertizën e tyre në temat e trajtuara.
 
Pavarësisht vitit të pazakontë, KUB arriti të organizojë këtë konferencë me universitetet e huaja partnere në modalitetin Online.
 
[ngg src=”galleries” ids=”7″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.