EN/AL

Konferenca e V-të Ndërkombëtare Shkencore Studentore në Kolegjin Universitar të Biznesit

Detajet

📚Kolegji Universitar i Biznesit, Tiranë, zhvilloi sot në bashkëpunim me IAL të tjera, zhvilloi Konferencën e V-të Ndërkombëtare Shkencore Studentore me temë: “Ecuria Ekonomike e Juridiko-Sociale në Shqipëri gjatë 10 vjeçarit të fundit”
🗣Në këtë konferencë studentë të KUB po edhe të IAL-ve të tjera si dhe organizata Jo-Fitimprurëse sollën punimet e tyre të cilat dhe i prezantuan përpara komitetit shkencor.
✅Konferenca zgjoi dëshirën dhe kuriozitetin e të gjithë studentëve, pedagogëve dhe pjesëmarrësve që ishin pjesë e saj.
📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Gjergj Legisi, nr. 24, Laprakë, Tiranë.
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

Facebook
Twitter
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.