Search
Close this search box.

Konferenca e IV Ndërkombëtare Studentore

Detajet

📚Kolegji Universitar i Biznesit, Tiranë, në bashkëpunim me IAL të tjera vendase dhe të huaja, zhvilloi sot Konferencën e IV Ndërkombëtare Studentore me titull: “ Problematika, sfida dhe risi mbi zhvillimin ekonomik dhe rritjen e mirëqenies në Shqipëri”.

🗣Në këtë konferencë studentë të KUB po edhe të IAL-ve të tjera si dhe organizata Jo-Fitimprurëse sollën punimet e tyre të cilat dhe i prezantuan përpara komitetit shkencor.

✅Konferenca zgjoi dëshirën dhe kuriozitetin e të gjithë studentëve, pedagogëve dhe pjesëmarrësve që ishin pjesë e saj.

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.

📱 069 88 99 999
067 40 40 477
067 40 63 042.
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT!
10 VITE SUKSES! 🎓

#kolegjiuniversitaribiznesit
#kubstudents
#ejanëkub

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.