Search
Close this search box.

Konferenca e IV Kombëtare Studentore

Detajet

Kolegji Universitar i Biznesit fton të gjithë studentët e ciklit bachelor, master dhe të diplomuar për të prezantuar punimet dhe kërkimet e tyre ne Konferencën e IV Kombëtare Studentore me temë 
“Ndikimi i pandemise Covid-19 ne pushtetin gjyqesor, sektorin financiar dhe ate akademik “,  e cila do të zhvillohet në datë 4 Qershor 2021, ora 11.00.

Qëllimi i konferencës është të sjell së bashku studentë nga fusha të ndryshme studimesh, për të ndarë opinionin dhe këndvështrimet e tyre në lidhje me situaten pandemike në të cilën ndodhemi.

Punimin tuaj dërgojeni në: [email protected]
deri në datë 28 Maj 2021

[ngg src=”galleries” ids=”24″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]
📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.