Konferenca e III-të Ndërkombëtare Shkencore

Detajet

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kolegji Universitar i Biznesit per vitin 2021 eshte angazhuar ne rolin e Partnerit dhe kontribuesit me artikuj /punime pjesemarrese, ne 
Konferencen e III-te Nderkombetare Shkencore qe European Institute of Management, Law and Diplomacy po organizon ne Shkup, Maqedoni e Veriut. 
Tema e Konferences eshte: “Management Challenges in Covid-19 pandemic, professional responsibilities and human rights” dhe fushat per pjesemarrje jane:
  • Economics in profiles: management, marketing, administration, finance, business informatics
  • Law in profiles: business, international, public and civil law
  • Psychology in profiles: educational psychology, behaviorism, values, human dignity, developmental psychology.

Per me shume informacione te plota rreth Konferences klikoni ketu.

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/89866343217?pwd=Z0xzSCtCajhKQXZLU0gwUk9mYm5hQT09

[ngg src=”galleries” ids=”12″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.