Search
Close this search box.

Konferenca e III-të Ndërkombëtare Studentore

Detajet

Kolegji Universitar i Biznesit në bashkëpunim me Universitetin “Nehemia”

Dhe institucione të tjera të Arsimit të Lartë organizojnë

“Konferencën e III-të Ndërkombëtare Studentore” me temë “Problematika, Sfida dhe Risi mbi Zhvillimin dhe Ruajtjen e Mirëqënies në Shqipëri”.

Tema e Konferencës parashikon të evidentojë problematika dhe sfida që po kalon vendi ynë, të jepen zgjidhjet dhe risitë nga këndvështrimi i studentëve.

 

[ngg src=”galleries” ids=”11″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.